Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CCINA, in sprijinul afacerilor

Targul "Impreuna pentru firmele din Constanta" a fost deschis oficial astazi, la Muzeul de Arta din Constanta. Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, organizatorul evenimentului, a reusit sa reuneasca 21 de organizatii ...

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

15.06.2005 - 00:00
Targul "Impreuna pentru firmele din Constanta" a fost deschis oficial astazi, la Muzeul de Arta din Constanta. Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, organizatorul evenimentului, a reusit sa reuneasca 21 de organizatii nonguvernamentale, servicii de asistenta sau institutii descentralizate constantene. "Este un proiect care are in vedere sprijinirea mediului de afaceri din Constanta, nu prin promovarea individuala a unei organizatii, ci prin preluarea intereselor unui grup intreg de institutii", spune Mihai Daraban, presedintele CCINA. Proiectul este finantat din fonduri proprii CCINA si din fonduri europene si isi propune sa identifice cine si cum poate sprijini mediul de afaceri constantean. Proiectul "Impreuna pentru firmele din Constanta" face parte din campania europeana "Cooperare locala".
Printre organizatiile prezente la targ, care au constituit deja grupul de lucru al proiectului, se numara Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta, Universitatea "Ovidius", Agentia pentru Protectia Mediului, Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Oficiul pentru Protectia Consumatorilor, Asociatia Nationala a Crescatorilor de Capre si Asociatia Crescatorilor de Ovine. Reprezentantii CCINA au precizat ca beneficiarii proiectului vor fi aproximativ 200 de firme constantene, care, la sfarsitul targului, vor sti cu ce se ocupa institutiile participante si vor reusi sa-si creeze contacte de colaborare. Proiectul s-a concretizat printr-o pagina de internet si o brosura, care va ajunge la toate organizatiile interesate. Manifestarea de la Muzeul de Arta se va incheia astazi.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...