Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Case afectate de alunecari, refacute pe banii Guvernului

Cele opt case afectate de alunecarile de teren produse intre localitatile bistritene Feldru si Ilva Mica vor fi refacute cu bani de la Guvern. Trei dintre imobile vor fi ridicate din temelii, suma alocata in acest scop fiind de 19.140 de euro ...

Share

Cristiana Sabau 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Cele opt case afectate de alunecarile de teren produse intre localitatile bistritene Feldru si Ilva Mica vor fi refacute cu bani de la Guvern. Trei dintre imobile vor fi ridicate din temelii, suma alocata in acest scop fiind de 19.140 de euro pentru fiecare. Alte 5 locuinte, afectate in proportie mai mica, vor fi reabilitate fiecare in cuantumul sumei de 3.000 de euro.
Lucrarile la cele trei constructii vor incepe abia dupa ce Primaria Feldru va pune la dispozitia sinistratilor teren pe care acestia sa-si inalte viitoarele case. Aceasta, fiindca cele opt familii sinistrate din Feldru si Ilva Mica au primit din partea autoritatilor suprafete de pamant in litigiu.

Citește totul despre:

Comentarii