6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCartusele norocoase au adus ca premiu o bicicleta

Cartusele norocoase au adus ca premiu o bicicleta

La sfarsitul saptamanii trecute, Jandarmeria Romana a organizat traditionala competitie “Cupa Presei la tir”, editia a XI-a, ce a reunit pe linia de tragere peste o suta de ziaristi. In afara reprezentantilor mass-media din Bucuresti au participat si alti colegi de breasla din judetele Giurgiu, Prahova, Constanta, Buzau si Dolj. Majoritatea concurentilor s-au concentrat la maximum pentru a prinde un loc pe podium, adica un premiu substantial (cum ar fi o bicicleta de ultima generatie). De altfel, cativa bucuresteni premiati nu s-au sfiit sa-si incalece premiul si sa revina acasa pe doua roti. Au fost si multi concurenti care, din nostalgie sau altruism, au speriat doar ciorile din pomi, tintele fiind pentru ei o adevarata fata morgana. Bilantul a fost firesc pentru acesti generosi – zero puncte. Clasamentele concursului au fost stabilite pentru categoriile: femei, barbati si echipe. Printre cei mai mari “dusmani” ai tintelor s-au numarat Danut Puscasu (nume predestinat pentru o astfel de competitie), Ecaterina Burlacu, Claudiu Tatulea, Roberta Dumitriu.
Pe echipe, giurgiuvenii de la TV Muntenia Oana Alexandru si Cosmin Ciobanu au facut ferfenita tintele, obtinand primul loc.
Desi n-a prea nimerit tinta, Claudia Sfetcu de la OTV a obtinut, cu o zdrobitoare majoritate de voturi, titlul de “Miss Pistol”.
Castigatoarea nu a primit un iepure viu, conform traditiei, ci unul de plus, de 10 ori mai mare decat unul adevarat. Etapa a doua a competitiei Cupei Presei la tir, editia a XI-a, se va desfasura pe 30 iulie, cand vor fi premiate cele mai bune materiale de presa publicate (reportaj scris, radio si TV, foto si stiri de agentii de presa).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă