Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cantina sociala elibereaza cartele noi

Cantina sociala din Mangalia, loc in care servesc zilnic masa peste 300 de persoane cu posibilitati financiare foarte reduse, va elibera incepand cu data de 1 iunie cartele noi. Reprezentantii Serviciului de Asistenta Sociala Mangalia au declarat ...

Share

Anca Niculescu 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
Cantina sociala din Mangalia, loc in care servesc zilnic masa peste 300 de persoane cu posibilitati financiare foarte reduse, va elibera incepand cu data de 1 iunie cartele noi. Reprezentantii Serviciului de Asistenta Sociala Mangalia au declarat ca persoanele care se bucura de acest sprijin sunt obligate ca pana la sfarsitul acestei luni sa-si reinnoiasca documentatia necesara eliberarii unor noi cartele, fara de care nu li se poate oferi hrana zilnica. Tocmai de aceea, neprezentarea la sediul serviciului va duce la anularea dreptului de a mai primi cartele de masa. Reinnoirea actelor presupune intocmirea unor noi cereri la care se vor anexa actele de stare civila (buletine sau certificate de nastere, dupa caz), documentatia privind veniturile familiei respective, insemnand cupoane de pensii, alocatii sau adeverinte de salarizare. Dosarele mai trebuie sa cuprinda acte medicale, respectiv certificate de handicap sau adeverinte in care sa se specifice daca persoana in cauza este apta sau nu de munca si pe ce perioada de timp. Nu trebuie omise certificatele fiscale eliberate de Administratia Financiara privind veniturile realizate sau nu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...