Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Campanie despre riscurile migratiei ilegale

Spoturile TV cu sloganul "Singura cale este cea legala" au inceput sa fie difuzate din aceasta saptamana si fac parte din campania despre riscurile migratiei ilegale. Cele trei variante de spot prezinta un personaj care se uita nervos peste umar ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.07.2005 - 00:00
Spoturile TV cu sloganul "Singura cale este cea legala" au inceput sa fie difuzate din aceasta saptamana si fac parte din campania despre riscurile migratiei ilegale. Cele trei variante de spot prezinta un personaj care se uita nervos peste umar si ilustreaza teama pe care o simt romanii care traiesc si muncesc ilegal in strainatate. Campania isi propune sa demoleze mitul potrivit caruia migratia ilegala spre Marea Britanie ar aduce o viata mai buna. Scopul campaniei este de a schimba falsa perceptie potrivit careia migratia ilegala ofera sanse si nu ii expune pe oameni la riscuri. Vor fi distribuite brosuri prin punctele de control de la trecerea frontierei, birourile de consiliere pentru cetateni, cele de la pasapoarte, agentiile judetene de ocupare a fortei de munca etc. Brosurile prezinta riscurile migratiei: accidente in timpul calatoriei, umilinte, posibilitatea de a deveni victima a retelelor criminale, exploatare etc.
Campania este o initiativa comuna a autoritatilor romane si britanice, cu asistenta Organizatiei Internationale pentru Migratie (OIM). "Migrantii legali sunt bineveniti in Marea Britanie. De aceea, materialele din cadrul campaniei ofera link-uri la sursele de informare asupra conditiilor ce trebuie indeplinite pentru a migra legal", a declarat Cristina Gheorghe Tranca, seful misiunii OIM in Romania. Cei interesati de migratia in Marea Britanie pot obtine mai multe informatii de pe site-urile: www.britishembassy.gov.uk/romania; www.mai.gov.ro; www.workingintheuk.gov.uk.

Citește totul despre:

Comentarii