Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cadrele didactice au cerut reintroducerea curselor RATB in Ilfov

Conditiile precare de transport oferite de firmele particulare si preturile mari i-au determinat pe profesorii din Ilfov sa iasa in strada si sa ceara municipalitatii reintroducerea curselor preorasenesti ale RATB. Dupa mitingul din fata sediului ...

Share

Cristina Boiangiu 0 comentarii

22.11.2005 - 00:00
Conditiile precare de transport oferite de firmele particulare si preturile mari i-au determinat pe profesorii din Ilfov sa iasa in strada si sa ceara municipalitatii reintroducerea curselor preorasenesti ale RATB. Dupa mitingul din fata sediului Guvernului, cadrele didactice s-au mutat la Primaria Capitalei unde organizeaza incepand de ieri, timp de trei zile, pichete de protest. "Oamenii sunt nemultumiti ca microbuzele sunt arhipline si preturile mari. Dintre cele 3.000 de cadre didactice care lucreaza in Ilfov, 2.000 fac zilnic naveta la Bucuresti. Numai pe doua sau trei linii se elibereaza abonamente, iar restul trebuie sa plateasca bilete", a declarat Cristian Palamar, presedintele Sindicatului Invatamant din comuna Chitila. Cei care fac naveta intre Bucuresti si Chitila trebuie sa plateasca 30.000 de lei pe zi la maxi-taxi. Nemultumiti sunt si cei care merg zilnic la Branesti unde functioneaza trei licee, o scoala, o gradinita si un seminar. Ei platesc 40.000 de lei/zi, iar microbuzele sunt foarte incarcate. Profesorii au cerut reintroducerea de urgenta a curselor preorasenesti ale RATB.
Autoritatile din Bucuresti si Ilfov au anuntat ca vor propune modificarea legii in sensul ca RATB sa poata circula si in judetul Ilfov. Primarul Capitalei, Adriean Videanu, a precizat ca in termen de trei zile de la aprobarea modificarii, RATB va pune in miscare autobuzele pe traseele preorasenesti. Aceste curse au fost oprite in luna iulie a.c.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...