Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa terenurilor, la Tulcea

Un studiu realizat de specialistii in tranzactii imobiliare arata ca terenurile din zonele construibile din localitatile judetului Tulcea sunt printre cele mai ieftine terenuri din tara noastra. Asta desi judetul Tulcea este considerat de ...

Share

Neculai Amihulesei 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Un studiu realizat de specialistii in tranzactii imobiliare arata ca terenurile din zonele construibile din localitatile judetului Tulcea sunt printre cele mai ieftine terenuri din tara noastra. Asta desi judetul Tulcea este considerat de specialisti ca un judet cu un potential turistic foarte mare. Cu toate acestea, investitorii in domeniul constructiilor turistice inca nu s-au orientat spre nordul Dobrogei pentru a-si dezvolta afacerile. Acelasi studiu arata insa ca in ultimul an valoarea terenurilor tranzactionate in Tulcea a sporit cu 60 la suta si se manifesta o crestere continua a pretului unui metru patrat de teren cumparat in municipiul resedinta de judet. Exista insa localitati tulcene in care - desi au un potential turistic foarte mare, dar se afla in zone foarte izolate, cum ar fi Periprava si Chilia Veche - tranzactiile cu terenuri din zonele intravilane sunt inexistente. De exemplu, in aceste sate din Delta Dunarii un metru patrat de teren in vatra satului se vinde cu 0,5 euro. Sunt insa si localitati din Delta unde metrul patrat de teren pe care se pot efectua constructii costa 15 euro. Este vorba de terenurile din satele Sf. Gheorghe, Murighiol sau Crisan. Specialistii in domeniul imobiliar sustin ca in foarte scurt timp preturile in satele din Delta, dar si in alte localitati din nordul Dobrogei vor cunoaste o veritabila explozie.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...