Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bucurestenii vor primi apa rece si consultatii medicale gratuite pe strada

Autoritatile locale au decis sa-i ajute cu apa rece pe cetatenii afectati de canicula care circula prin oras. Edilii sectorului 3 au pregatit rezerve de apa rece pentru persoanele care sunt in trecere pe la sediile primariei din: strada ...

Share

Cristina Boiangiu 0 comentarii

30.07.2005 - 00:00
Autoritatile locale au decis sa-i ajute cu apa rece pe cetatenii afectati de canicula care circula prin oras. Edilii sectorului 3 au pregatit rezerve de apa rece pentru persoanele care sunt in trecere pe la sediile primariei din: strada Parfumului nr. 2-4; Lucretiu Patrascanu nr. 3-5; Sf. Vineri nr. 32 si Campia Libertatii nr. 36. De asemenea, s-au asigurat rezerve de apa rece care vor fi puse la dispozitia cetatenilor si la miniprimariile din sectorul 3 care sunt dotate cu aer conditionat si care functioneaza in urmatoarele intersectii: Bd. Th. Pallady-Bd. 1 Decembrie 1918; Bd. N. Grigorescu-L. Rebreanu, la statia metrou Titan; Ramnicu Valcea-Istriei; Baba Novac-I. Tuculescu, langa complexul Rucar. Autoritatile au dispus ca in aceste zile sa se asigure stropitul strazilor zilnic dupa un program prelungit, cu un numar sporit de utilaje. In perioada urmatoare se vor face mai multe controale in pietele sectorului 3 pentru a se supraveghea conditiile in care se desfasoara comercializarea produselor agricole.
In sectorul 2 trecatorii din zona marilor intersectii vor primi doua tone de apa plata care va fi distribuita de catre salariatii Primariei sectorului 2.
Astfel se va putea servi gratis apa rece intre orele 11 si 16 in mai multe locuri, fiecare fiind prevazut zilnic cu cate cinci bidoane de apa plata a cate 20 litri si cu pahare de unica folosinta. Locurile unde se va distribui apa sunt urmatoarele: magazinul Bucur-Obor, intersectiile Bulevardului Carol I-Calea Mosilor, Mihai Eminescu-Calea Mosilor, Soseaua Stefan cel Mare-Tunari, Soseaua Mihai Bravu-Ferdinand, Soseaua Mihai Bravu-Soseaua Iancului, Soseaua Pantelimon - Bd. Chisinau, Piata Delfinului si Parcul Plumbuita.
In spatii special amenajate in pietele Obor si Delfinului, in parcul Plumbuita si la intersectia Bd. Carol I cu Calea Mosilor sunt instalate corturi unde asistenti medicali vor masura tensiunea arteriala si le vor acorda primul-ajutor celor afectati de canicula.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...