Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Breviar

Ajutoare de la sectorul 3 pentru sinistratii din Vrancea Ieri un prim transport cu ajutoare colectate in cadrul campaniei de sprijinire a victimelor inundatiilor, initiate de Primaria sectorului 3, a ajuns in comuna Vanatori - Vrancea. ...

Share

Rl online 0 comentarii

30.07.2005 - 00:00
Ajutoare de la sectorul 3 pentru sinistratii din Vrancea

Ieri un prim transport cu ajutoare colectate in cadrul campaniei de sprijinire a victimelor inundatiilor, initiate de Primaria sectorului 3, a ajuns in comuna Vanatori - Vrancea. Este vorba despre un tir cu 22 tone de obiecte de mobilier, electrocasnice, conserve, cartofi, imbracaminte si incaltaminte, alimente neperisabile si apa minerala. Primaria sectorului 3 a deschis, in cadrul unei ample actiuni de ajutorare a sinistratilor, puncte de colectare in piete.

Copiii, ajutati sa nu abandoneze scoala

Copiii proveniti din familii defavorizate vor fi ajutati sa nu abandoneze scoala si sa se integreze in societate in cadrul proiectului "Centru comunitar pentru copil si familie". Acesta este derulat de Primaria sectorului 3 Ð Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului in par¼teneriat cu Asociatia "Hraniti copiii!". Pana in prezent au fost inclusi in acest proiect 49 de copii si 28 de familii. Proiectul, finantat de UNICEF pe o perioada de noua luni, isi propune sa previna marginalizarea si excluderea sociala, sa reduca riscul de abandon familial si scolar pentru copiii proveniti din familii defavorizate, iar familiile sa se poata integra socioprofesional.
Programul se adreseaza copiilor cu risc de abandon scolar si familiilor in situatii de criza de pe raza sectorului 3. Lor le sunt oferite mai multe servicii: consiliere psihologica, asistenta psiho-educationala, asistenta sociala, consiliere juridica si activitati educationale si de informare pentru parinti. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a pus la dispozitie spatiile necesare pentru desfasurarea activitatilor de kinetoterapie la sediul din strada Codrii Neamtului nr. 4 si consiliere la adresa din strada Jean Steriade nr. 1.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...