15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Breviar

Prins cu 23 tone de fier vechi

Un sofer a ajuns in atentia politistilor dupa ce a fost prins cu 23 de tone de fier vechi fara a poseda actele necesare. Astfel, lucratorii din cadrul Sectiei Transporturi au declarat ca il cerceteaza in stare de libertate pe Cristian P., in varsta de 24 de ani, din localitatea Nicolae Balcescu. Anchetatorii spun ca barbatul a fost prins in timp ce transporta cu autotirul, inmatriculat cu numarul B 96122, cantitatea de 23.060 kilograme de fier vechi fara a avea documente de insotire a marfii. Intreaga cantitate, in valoare totala de aproape 100 de milioane de lei, a fost lasata in custodia societatii care figura ca destinatar declarat al marfii. F.C.

La furat

Un barbat din Vaslui a fost prins de politistii de frontiera in Portul Constanta in timp ce fura de la bordul unei nave. Ionel D., in varsta de 33 de ani, a fost retinut dupa ce a urcat la bordul impingatorului Eniko, sub pavilion Ungaria, aflat in portul Constanta Sud si a furat un telefon mobil ce ii apartinea unui membru al echipajului. Politistii de frontiera ai PTF Constanta Sud-Agigea i-au intocmit barbatului dosar de urmarire penala, ce a fost inaintat procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.
Fara apa

Pentru executarea unor lucrari de contorizare a PT 65 aflat pe bd. Ferdinand – in curtea Spitalului Municipal -, RAJA intrerupe furnizarea apei potabile in ziua de 16.06.2005 intre orele 9.00 si 14.00. Vor fi afectati consumatorii din perimetrul cuprins intre bd. Ferdinand-bd. 1 Decembrie 1918-prelungirea bd. I.C. Bratianu.

Fara medicamente compensate si gratuite

Directorul Casei Judetene a Asigurarilor de Sanatate Constanta, Victorian Pastila, a precizat ca la ora actuala nici o farmacie din municipiu nu mai elibereaza retete compensate si gratuite. Lucrurile stau mai bine in restul judetului, unde unitatile compensate si gratuite. Lucrurile stau mai bine in restul judetului, unde unitatile mai dispun de 26 de miliarde de lei. La randul sau, presedintele Colegiului Farmacistilor din Constanta, Luminita Mitrea, a declarat ca farmaciile au epuizat plafoanele si mai sunt doar cateva unitati in zone periferice ce mai elibereaza medicamente gratuite si compensate. Reprezentanta Constantei a fost informata ca, pe plan local, s-a acceptat plata catre farmacii a datoriilor din 2004 si 2005.

A refuzat “Meritul Sanitar”

Medicul Corneliu Negoe s-a declarat surprins de faptul ca a fost rasplatit cu “Meritul Sanitar”, printr-un ordin semnat, probabil, inainte de a parasi Palatul Cotroceni, de… Ion Iliescu. Corneliu Neagoe a declarat ca nu va raspunde la invitatia conducerii Directiei de Sanatate Publica Constanta, unde ieri ar fi urmat sa i se inmaneze distinctia. Negoe, cunoscut pentru pozitia sa anti-Iliescu si anti-PDSR si PSD, a declarat ca nu ar fi acceptat sa primeasca nici chiar de la Traian Basescu o distinctie prin care sa ii fie apreciata munca. Corneliu Negoe, figureaza iar pe un loc fruntas pe lista membrilor PPCD, care ar putea candida la functia de edil al municipiului Constanta.

Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă