Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Breviar

Distractii de 20 de milioane euro in judetul Bihor Consiliul Judetean Bihor a solicitat unei firme din Ungaria proiectarea unui parc de distractii Aquapark si a unui centru de divertisment. Potrivit presedintelui CJ, Kiss Alexandru, cele ...

Share

Rl online 0 comentarii

02.06.2005 - 00:00
Distractii de 20 de milioane euro in judetul Bihor

Consiliul Judetean Bihor a solicitat unei firme din Ungaria proiectarea unui parc de distractii Aquapark si a unui centru de divertisment. Potrivit presedintelui CJ, Kiss Alexandru, cele doua obiective ar urma sa fie amenajate ori in municipiul Oradea, ori in Baile Felix, iar costul proiectului se ridica la circa 20 de milioane de euro. In prezent, autoritatile locale cauta solutii pentru finantarea viitoarelor constructii. Proiectul Aquapark se va intinde pe o suprafata de circa 13 hectare de teren. Potrivit lui Kiss, in urma discutiilor cu primarul municipiului Oradea, Petru Filip, s-a gasit o suprafata de teren in apropierea complexului comercial "Lotus Market". "Nu conteaza unde va fi parcul, numai sa fie in Bihor", a tinut sa mentioneze presedintele CJ.
Aquapark va cuprinde mai multe bazine acoperite, bazine in aer liber, un lac artificial, restaurante si un bar. In apropiere de aceasta zona va fi amenajat si un Cazino, o sala de bowling si una de fittness si, probabil, un hotel de cinci stele. Centrul de divertisment va mai avea un teren de mini-golf si terenuri pentru tenis si mini-fotbal. Investitia s-ar ridica la sume cuprinse intre 12 si 15 milioane de euro pentru Aquapark si alte 3 milioane de euro pentru centrul de divertisment.

Program impotriva exploatarii copiilor in Bistrita-Nasaud

Casa Corpului Didactic (CCD) din Bistrita va demara, zilele acestea, un curs de formare continua pentru profesorii din judet, pe teme de educatie civica in cadrul Proiectului "SCREAM - opriti munca copiilor! Sprijiniti drepturile copilului prin educatie, arta si mass-media". Directorul institutiei, Angela Steopan, a informat ca proiectul este promovat de Organizatia Internationala a Muncii prin Programul International pentru Eliminarea Muncii Copiilor (IPEC), Ambasada Statelor Unite si USAID Romania.
Potrivit sursei citate, "SCREAM" are ca scop sensibilizarea asupra cauzelor si consecintelor folosirii abuzive a muncii copiilor, oferind elevilor si cadrelor didactice metodele pedagogice active pentru realizarea obiectivelor.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...