Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Breviar

12 constructii ilegale, puse la pamant Responsabilii cu disciplina in constructii din sectorul 3 au desfiintat in cursul saptamanii trecute 12 constructii amplasate ilegal pe domeniul public. Zonele care au scapat de chioscuri, tonete si ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
12 constructii ilegale,
puse la pamant
Responsabilii cu disciplina in constructii din sectorul 3 au desfiintat in cursul saptamanii trecute 12 constructii amplasate ilegal pe domeniul public. Zonele care au scapat de chioscuri, tonete si constructii metalice ilegale au fost Liviu Rebreanu, Policlinica Titan, Postavarului, Unitatii, Prevederii, Policolor, Bd. 1 Decembrie 1918 si Intrarea Badeni. Locuitorii sectorului 3 sunt rugati sa semnaleze constructiile ilegale existente pe domeniul public la Biroul Disciplina in Constructii care functioneaza la sediul Primariei sectorului 3 din strada Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, telefon 341.07.04 sau la dispeceratul nonstop 9854.

20 de strazi din sectorul 6, in lucru
Lucrarile de reabilitare a sistemului rutier derulate de Directia Investitii sector 6 pe strazile Parafinei, Costin Nenitescu, Petuniei, Furtunei din cartierul Drumul Taberei sunt finalizate si urmeaza sa fie receptionate. In acelasi cartier, strazile Gurahont, Nicodim, Copacului, Corcodusului si Spacu Gheorghe sunt inca in lucru. In Cotroceni, pe strada Dr. Severin, lucrarile la trotuare sunt finalizate si urmeaza sa fie turnat asfaltul. In ceea ce priveste cartierul Militari, pe bdul Anul 1864 s-a lucrat la trotuare, insa din cauza faptului ca Apa Nova urmeaza sa inlocuiasca conducta de alimentare cu apa potabila, lucrarile la carosabil stagneaza. Au fost finalizate si urmeaza sa fie receptionate lucrarile pe strazile Lamaseni si Putna. In Giulesti se lucreaza la carosabil si au fost terminate trotuarele pe strazile Intrarile Craiovei si a Frasinului si sunt gata de receptie lucrarile pe strada Cornului, din acelasi cartier. De asemenea, se lucreaza pe str. Vulpeni. Au fost sistate lucrarile de reabilitare a sistemului rutier pe Intrarea Sabareni deoarece se lucreaza la bransarea unor locatari la reteaua de apa si racordarea la reteaua de canalizare. Valoarea de investitie a lucrarilor incepute in urma cu o luna este de 54 de miliarde lei.

1.066 de posturi vacante
Potrivit datelor centralizate de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca, la nivelul Bucurestiului sunt vacante 1.066 locuri de munca, dintre care 42 pentru studii superioare, 242 pentru studii medii, 581 pentru muncitori calificati si 201 pentru muncitori necalificati. La grupa de studii superioare, cele mai multe posturi (11) sunt pentru specialisti in chimie, in timp ce pentru studii medii la mare cautare sunt in continuare agentii de paza (94 de posturi), urmati de lucratori comerciali (33 posturi) si agenti comerciali (19). Pentru muncitorii calificati, oferta mai consistenta este in zona confectionerilor de imbracaminte, a lacatusilor, sudorilor si forjorilor-matriteri. Relatii suplimentare privind posturile vacante (adresele agentilor economici, telefoane, cerinte etc.) se pot obtine de la unitatile locale ale Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, in functie de domiciliu: l Agentia locala sector 1 - str. Piata Amzei nr. 13 l Agentia locala sector 2 - str. Luca Stroici nr. 13 l Agentia locala sector 3 - str. Ceaus Radu nr. 3 l Agentia locala sector 4 - sos. Berceni nr. 8 l Agentia locala sector 5 - bd. Pieptanari nr. 64 l Agentia locala sector 6 - bd. Timisoara nr. 59.

Saptamanal, amenzi de 120 milioane lei pentru comert ilegal
In ultima saptamana, inspectorii Biroului Control Comercial sector 3 au efectuat 204 controale in teritoriu, verificand in principal legalitatea amplasarii si functionarii teraselor sezoniere. Au fost aplicate 57 de sanctiuni contraventionale in valoare de 121.750.000 lei date proprietarilor de constructii ridicate pe domeniul public si de tonete pentru comercializarea florilor. Cu ocazia controalelor s-a procedat la depistarea autoturismelor abandonate si s-au organizat actiuni de combatere a comertului stradal neautorizat in mai multe zone. Este vorba de pietele Ramnicu Sarat, Matei Ambrozie, Iosif Albu, Titan II (Minis), pe Calea Vitan, str. Liviu Rebreanu (in dreptul parcurilor Alexandru Ioan Cuza si Titan), pe bd. Nicolae Grigorescu (Parc Titanii) si bd. 1 Decembrie 1918.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...