Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bibliotecarii din scoli devin profesori

Ministerul Educatiei si Cercetarii a aprobat Regulamentul de Organizare si Functionare a Centrelor de Documentare si Informare, dar si Statutul profesorului documentarist. Conform informatiilor aparute pe site-ul Ministerului Educatiei si ...

Share

Oana Manoila 0 comentarii

01.06.2005 - 00:00
Ministerul Educatiei si Cercetarii a aprobat Regulamentul de Organizare si Functionare a Centrelor de Documentare si Informare, dar si Statutul profesorului documentarist.
Conform informatiilor aparute pe site-ul Ministerului Educatiei si Cercetarii, Centrele de Documentare si Informare au rolul de a implementa politicile educationale pe niveluri de studii sau sprijinind obiectivele prevazute in procesul de reforma a invatamantului romanesc. Ele isi desfasoara activitatea in cadrul unitatilor de invatamant de orice nivel, de la cel prescolar pana la cel tehnic.
Activitatea sa este coordonata de catre bibliotecarul unitatii de invatamant repsective, fapt pentru care acesta capata si functia pedagogica. Astfel, bibliotecarul trebuie sa fie absolvent cu diploma al unei institutii superioare de invatamant sau al unor cursuri postuniversitare aprobate atat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, dar si conform Legii Invatamantului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...