Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bani pentru sanitari

Salariile personalului contractual din domeniul sanitar vor creste in doua etape in decursul acestui an. Executivul a decis sa majoreze salariile cu 5% incepand cu 1 februarie 2006 si cu inca 6% de la 1 septembrie 2006. La determinarea ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.02.2005 - 00:00
Salariile personalului contractual din domeniul sanitar vor creste in doua etape in decursul acestui an. Executivul a decis sa majoreze salariile cu 5% incepand cu 1 februarie 2006 si cu inca 6% de la 1 septembrie 2006.
La determinarea acestor mariri salariale s-a avut in vedere cresterea indicelui preturilor de consum, prognozata la 6,3% in 2006. Procentul mediu de crestere a salariului din domeniul sanitar in acest an, comparativ cu anul trecut, este 6,58%. Aceasta majorare salariala acopera integral cresterea indicelui preturilor de consum prognozata si asigura o usoara crestere a salariilor in termeni reali.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...