Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Autorităţile din Bucureşti curăţă parcurile de câini vagabonzi. Aproape 100 de animale fără stăpân au fost duse în adaposturile municipalităţii

Aproape o sutæ de câini færæ stæpân au fost strânøi din 19 parcuri din Capitalæ în ultimele douæ sæptæmâni, de cætre reprezentanflii ...

Share

Rl online 0 comentarii

25.08.2013 - 15:26

Aproape o sutæ de câini færæ stæpân au fost strânøi din 19 parcuri din Capitalæ în ultimele douæ sæptæmâni, de cætre reprezentanflii Autoritæflii pentru Supravegherea øi Protecflia Animalelor (ASPA), fiind duøi în adæposturile municipalitæflii, arată Mediafax.

 

Acfliunile ASPA de strângere a câinilor færæ stæpân au avut loc în perioada 8-21 august, în 19 parcuri din Capitalæ.

 

În urma acfliunilor au fost prinøi 91 de câini, din parcurile Heræstræu (11), Plumbuita, IOR (câte 10), Crângaøi (opt), Carol, Politehnicii (câte øapte), Izvor (cinci), Moghioroø, Titanii, Giuleøti, Tineretului (câte patru), Sebastian øi Gheorghe Petraøcu (câte trei), Eroilor, Operei, Circului, Morarilor, Florilor (câte douæ) øi Parcul Naflional (unul), se aratæ într-un comunicat de presæ al Primæriei Capitalei remis duminicæ agenfliei MEDIAFAX.

 

Câinii au fost duøi în adæposturile municipalitæflii Theodor Pallady øi Mihæileøti.

 

"Este varæ øi vreme frumoasæ, iar parcurile Capitalei sunt pline de oameni care se destind în aer liber. Am desfæøurat aceste acfliuni deoarece ne dorim ca bucureøtenii sæ se simtæ în siguranflæ atunci când aleg sæ-øi petreacæ timpul liber împreunæ cu cei dragi în aceste zone", a spus Ræzvan Bæncescu, coordonator de proiect la ASPA.

Citește totul despre:

Comentarii