Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Austrieci in Portul Constanta

Vicecancelarul si ministrul federal al Transporturilor, Inovatiei si Tehnologiei din Austria, Hubert Gorbach, efectueaza astazi o vizita oficiala in Portul Constanta. Demnitarul este insotit de o delegatie de oficiali austrieci si romani, precum ...

Share

Rl online 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Vicecancelarul si ministrul federal al Transporturilor, Inovatiei si Tehnologiei din Austria, Hubert Gorbach, efectueaza astazi o vizita oficiala in Portul Constanta. Demnitarul este insotit de o delegatie de oficiali austrieci si romani, precum si de un grup de reprezentanti ai unor firme importante din Austria. Vizita are un caracter tehnic, potrivit reprezentantilor Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta.
Din delegatia care il insoteste pe vicecancelar mai fac parte ambasadorul Austriei, responsabilul pe probleme internationale si ale Uniunii Europene, responsabilul pe probleme economice, consilieri de la Ministerul austriac al Transporturilor si de la Ambasada Austriei, precum si directorul Cailor Ferate Federale Austriece. Delegatia oficiala a Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului va fi condusa de Alexandros Galiatatos, secretar de stat. Vizita delegatiei austriece are loc in urma invitatiei adresate de Gheorghe Dobre, ministrul MTCT.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...