Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Astazi se opreste curentul in Ilfov

Curentul electric va fi oprit astazi intre orele 8.00 si 17.00 in comuna Vidra, pe str. Monumentului, in comuna Magurele, pe strazile Chirca, Dealului, Unirii, Nefliu, iar intre orele 9.00 si 15.00 nu se furnizeaza energie electrica in orasul ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.02.2005 - 00:00
Curentul electric va fi oprit astazi intre orele 8.00 si 17.00 in comuna Vidra, pe str. Monumentului, in comuna Magurele, pe strazile Chirca, Dealului, Unirii, Nefliu, iar intre orele 9.00 si 15.00 nu se furnizeaza energie electrica in orasul Voluntari, localitatea Pipera, pe strazile Constantin Brancoveanu, Iancu de Hunedoara, Matei Basarab, precum si in comuna Stefanesti - satul Stefanestii de Sus, pe Soseaua Stefanesti, intre Balta si iesirea catre satul Dascalu, str. Branduselor, str. Rozelor.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...