Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Asociatiile de locatari fug de esalonare

Masura cea mai eficienta de recuperare a datoriilor de la abonatii rau-platnici a fost de-a lungul timpului debransarea de la sistemul de alimentare cu apa potabila si canalizare. Din pacate, in cazul asociatiilor de locatari/proprietari ...

Share

Rl online 0 comentarii

08.09.2005 - 00:00
Masura cea mai eficienta de recuperare a datoriilor de la abonatii rau-platnici a fost de-a lungul timpului debransarea de la sistemul de alimentare cu apa potabila si canalizare.
Din pacate, in cazul asociatiilor de locatari/proprietari aceasta masura ii afecteaza si pe consumatorii bun-platnici de la nivelul asociatiilor. Dand dovada de intelegere fata de abonatii sai, dar si in urma interventiilor sustinute ale conducerii Consiliului Judetean Constanta, reprezentantii Regiei au hotarat rebransarea la sistemul de alimentare cu apa potabila a tuturor asociatiilor de locatari/proprietari, care la ora actuala sunt lipsite de apa potabila din cauza datoriilor
Astfel, incepand cu data de 1 septembrie 2005, toate asociatiile cu datorii au fost rebransate sub rezerva indeplinirii a doua conditii cumulative: achitarea facturilor curente pentru apa potabila si respectarea proceselor-verbale de esalonare. Pentru incheierea noilor procese-verbale de esalonare reprezentantii juridici ai Regiei au trimis aproape 150 de invitatii la asociatiile debitoare pentru ca presedintii acestora sa se prezinte la sediul RAJA Constanta cu stampila si actele necesare. Cele mai multe invitatii, 51, au fost trimise la asociatiile din Constanta. In Mangalia au fost trimise 37, la Eforie 12, la Harsova 10, iar la asociatiile din Navodari si Mihail Kogalniceanu au fost trimise 36 de invitatii. In ciuda eforturilor Regiei, desi pare greu de crezut, pana la ora actuala doar reprezentantii a 12 asociatii - trei din Harsova, doua din Navodari, una din Constanta si sase din Mihail Kogalniceanu - s-au prezentat la sediul RAJA si au incheiat procese-verbale de esalonare a debitelor. In cazul in care asociatiile nu vor respecta termenele de plata din procesele-verbale de esalonare RAJA va trece la debransarea acestora fara nici un alt preaviz.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...