Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Asistenta juridica gratuita pentru persoanele varstnice

Varstnicii din sectorul 2 se pot adresa primariei de sector pentru a beneficia de asistenta la incheierea unui contract de intretinere. Conform Legii nr. 17/2000, "persoana varstnica va fi asistata, la cererea acesteia sau din oficiu, dupa caz, ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
Varstnicii din sectorul 2 se pot adresa primariei de sector pentru a beneficia de asistenta la incheierea unui contract de intretinere. Conform Legii nr. 17/2000, "persoana varstnica va fi asistata, la cererea acesteia sau din oficiu, dupa caz, in vederea incheierii unui act juridic de instrainare, cu titlu oneros sau gratuit, a bunurilor ce-i apartin, in scopul intretinerii si ingrijirii sale, de un reprezentant al autoritatii tutelare a Consiliului Local in a carui raza teritoriala domiciliaza persoana varstnica respectiva". Obligatia de intretinere si ingrijire, precum si modalitatile de executare a lor vor fi mentionate expres in actul juridic incheiat de notarul public, in prezenta reprezentantului primariei. Cei interesati se pot adresa la Serviciul Autoritate Tutelara - Biroul de Relatii cu Publicul, ghiseul nr. 4. Programul de lucru este martea - intre orele 9-14.30 si joia - intre orele 12-16.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...