Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Asigurari obligatorii pentru locuinte

Bucurestenii ar putea fi obligati sa plateasca asigurare pentru locuinta in caz de cutremur, a anuntat ieri prefectul Capitalei, Mioara Mantale. Aceasta prevedere va fi inclusa intr-un proiect de hotarare al CGMB si se va aplica pentru toti ...

Share

Cristina Boiangiu 0 comentarii

01.06.2005 - 00:00
Bucurestenii ar putea fi obligati sa plateasca asigurare pentru locuinta in caz de cutremur, a anuntat ieri prefectul Capitalei, Mioara Mantale. Aceasta prevedere va fi inclusa intr-un proiect de hotarare al CGMB si se va aplica pentru toti locuitorii orasului. Valoarea asigurata va fi de 15.000 euro, la cat a fost estimata de catre edili construirea unei garsoniere. In cazul unui cutremur devastator, autoritatile ar fi nevoite sa cheltuiasca sume uriase pentru refacerea cladirilor afectate. Pentru diminuarea efortului bugetar, edilii s-au gandit sa impuna asigurarile obligatorii. Persoanele cu venituri reduse si cele cu handicap ar putea fi scutite de la plata asigurarii. Edilii au mai luat in calcul varianta deducerii din impozitul pe cladiri a sumei platite pentru asigurare. In Bucuresti, riscul cel mai mare este de cutremur. Prefectul Mioara Mantale a discutat cu membrii Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor modalitatile de implementare a acestei masuri.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...