9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialAranjamente contestate la sefia Parcului Industrial Mures

Aranjamente contestate la sefia Parcului Industrial Mures

Scandalul izbucnit pe marginea concursului pentru ocuparea postului de director executiv al Parcului Industrial de la Ungheni continua, dupa ce ieri, Marius Muji, unul din cei doi candidati inscrisi in cursa, a respins oferta facuta de presedintele CJ Mures, Lokodi Edit, de a ocupa alt post decat cel pentru care a concurat. Mai mult, acesta, care a obtinut nota mai mare la proba scrisa, a contestat rezultatele concursului.
Presedintele CJ, care este acuzat ca l-ar fi sustinut pe Nagy Istvan, cel de-al doilea candidat deoarece este maghiar, a afirmat, insa, ca se va constitui o comisie de solutionare a contestatiilor din care nu va face parte nici unul din membri primei comisii.
Lokodi Edit a negat, totodata, acuzatiile care i se aduc si a afirmat ca, desi la proba scrisa Muji a obtinut o nota mai mare, la oral nu a putut raspunde mai multor intrebari legate de Parcul Industrial.
Mai mult, presedintele CJ s-a aratat nemultumit de experienta acestuia si a reiterat faptul ca ar fi putut sa nu organizeze concurs pentru ocuparea functiei deoarece nu este unul de functionar public. Aceasta sustine, in schimb, ca Nagy, conduce in prezent o echipa de 40 de persoane si are experienta, drept pentru care a fost ales pentru postul de director executiv. “Lui Muji i-am propus functia de director de marketing. Salariul e acelasi si acolo este pregatit”, a mai afirmat presedintele CJ.
Lokodi Edit a mentionat, totodata, ca acuzatiile care i se aduc sunt tendentioase.
Cu toate acestea, mai multi consilieri judeteni au luat in calcul varianta de a se opune validarii lui Nagy pe post la viitoarea sedinta a Consiliului Judetean. Printre acestia se numara, in primul rand, alesii din partea PSD.
Pentru functia de director executiv al Parcului Industrial Mures, unde salariul este de 35 de milioane de lei lunar, s-au inscris doi candidati, Nagy Istvan, care beneficiaza de sustinerea presedintelui CJ, iar celalalt, Marius Muji, care este sustinut de secretarul institutiei, Ioan Toganel.

Cele mai citite

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...
Ultima oră
Pe aceeași temă