14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAntonescu: Sper ca domnul Chiliman să nu-şi dea demisia

Antonescu: Sper ca domnul Chiliman să nu-şi dea demisia

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, joi seara, la Realitatea TV, că decizia scoaterii lui Andrei Chiliman de la conducerea PNL Bucureşti a fost o decizie de parti care “se respectă, nu se mediază” şi că speră ca acesta să nu-şi dea demisia deoarece nu a fost “vorba de nico sancţiune”.

“În orice partid serios, o decizie odată luată – nu a fost luată de mine – se respectă, nu se mediază. Este o decizie care s-a luat şi care se respectă. Sper ca domnul Căliman să nu-şi dea demisia. Nu a fost vorba de nicio sancţiune. Eu nu am făcut niciun atac la domnia sa. Nu-mi permit să intru în astfel de polemici”

Crin Antonescu a declarat că “Bucureştiul a fost din totdeanua un ghem de mici interese” şi că trebuie “tratat altfel”.

“Bucureştiul, din totdeauna, a fost un ghem de mici interese, care s-a administrat separrat. Eu, ca preşedinte al PNL, am propus să tratăm Bucureştiul altfel. Chiliman, care are un sector de condus şi o campanie de condus, e bine să rămână acolo.”

Crin Antonescu a mai spus că a fost interpretată greşit afirmaţia legată de zilele pe care Chiliman le mai are la dispoziţie pentru a lua o decizie.

Liderul PNL a mai spus că săptămâna viitoare, după Paşti, trebuie stabiliţi “în detaliu” candidaţii la locale.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, afirma, miercuri, pe blog, că aşteaptă de la preşedintele PNL o explicaţie despre demiterea sa de la PNL Bucureşti, deşi consideră că vorbele sunt doar perdele de fum, menţionând că nu i s-a substituit lui Crin Antonescu în negocierile pentru candidaturile din Capitală.

 

Andrei Chiliman a fost înlocuit luni cu Eugen Nicolăescu la şefia PNL Bucureşti, iar Mariana Câmpeanu a devenit vicepreşedinte al filialei.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ulterior că, pentru prima oară, după aproape 23 de ani de când este membru PNL, ia în considerare “în mod foarte serios” demisia din partid.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă