Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Alocarile de fonduri aprind "spiritele" in CJ Cluj

Apa s-a scumpit cu 2.000 de lei, Directia Judeteana de Evidenta a Populatiei Cluj a primit din buget o suma fabuloasa, de 5 miliarde de lei, si fiecare copil al angajatilor Consiliului Judetean va primi cadou de 1 iunie o prima de 500.000 de lei ...

Share

Crina Calek 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Apa s-a scumpit cu 2.000 de lei, Directia Judeteana de Evidenta a Populatiei Cluj a primit din buget o suma fabuloasa, de 5 miliarde de lei, si fiecare copil al angajatilor Consiliului Judetean va primi cadou de 1 iunie o prima de 500.000 de lei oferita parintilor. Acestea sunt cateva dintre hotararile aprobate de consilierii judeteni clujeni in sedinta de ieri.
Patru din cele 28 de puncte de pe ordinea de zi vizau alocarea de fonduri pentru Evidenta Populatiei. Suma de 5 miliarde i s-a parut prea mare fostului presedinte al Consiliului Judetean, Serban Gratian, care a cerut lamuriri suplimentare despre modul de folosire al banilor. Intr-un final, dupa mai bine de 25 de minute de controverse, cele patru proiecte au fost aprobate.
Un proiect legat de aprobarea vanzarii de active si terenuri apartinand SC "Clujana" a incins spiritele, consilierii PSD sesizand ca administratorul special nu si-a pus viza pe rapoarte. Danut Canta a cerut explicatii pentru diferentele de pret in cazul unor terenuri vandute sau propuse spre vanzare.
Astfel, pentru 13.000 de metri patrati au fost incasati 40 de miliarde de lei, iar pentru 3.000 de metri patrati, 30 de miliarde de lei. Proiectul de hotarare a trecut, cu precizarea facuta de presedintele Consiliului Judetean, Marius Nicoara, ca momentan nu se va vinde nici un teren, pentru ca situatia firmei este stabila. In finalul sedintei, Nicoara a propus acordarea unei prime de 500.000 de lei pentru fiecare dintre copiii angajatilor.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...