13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAjutoarele au pornit spre sinistrati

Ajutoarele au pornit spre sinistrati

Ajutoarele colectate in sectorul 4 au fost trimise catre sinistratii din zonele inundate. Un TIR de 20 tone cu apa minerala, conserve, paine, produse lactate, faina, malai, orez, zahar si articole de imbracaminte a plecat spre judetul Bacau. Filiala Cruce Rosie Sector 3, cu sprijinul Primariei Sectorului 3, a trimis un prim transport de ajutoare in valoare totala de 22.066 RON catre sinistratii din judetul Vrancea. Locuitorii sectorului 3 au donat paturi si plapumi, imbracaminte pentru copii si incaltaminte pentru adulti.
Primele ajutoare colectate in sectorul 2 au fost si ele trimise cu 15 autovehicule in comuna Nistoresti din judetul Vrancea, locul unde apele dezlantuite au facut pagube importante. Cele 15 autovehicule sunt insotite si de o echipa de medici de la Primaria sectorului 2, care va asigura consultatii de specialitate pentru locuitorii comunei. La transportarea donatiilor participa si 21 de consilieri din Consiliul Tinerilor sector 2, insotiti de primarul Consiliului Tinerilor, care vor ajuta la descarcarea produselor si distribuirea lor din poarta in poarta celor afectati.
Primaria sectorului 1 a deschis un nou centru de colectare la Directia de Impozite si Taxe Locale Sector 1 din Calea Grivitei nr. 208-210. Persoanele interesate care doresc sa ofere sume de bani, alimente, imbracaminte sau materiale de constructii o pot face la adresa mai sus mentionata, dupa urmatorul program: luni, marti, joi – intre orele 9 si 19; miercuri si vineri – intre orele 9 si 17. Pentru informatii suplimentare, cetatenii pot suna la numarul de telefon 224.12.52.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă