Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ajutoare sociale de aproape 300 de milioane de lei

Cetatenii din sectorul 3 au primit luna trecuta ajutoare sociale si de urgenta in valoare totala de aproape 300 de milioane de lei. Pot beneficia de venit minim garantat, ca forma de asistenta sociala, familiile si persoanele singure fara ...

Share

Rl online 0 comentarii

15.07.2005 - 00:00
Cetatenii din sectorul 3 au primit luna trecuta ajutoare sociale si de urgenta in valoare totala de aproape 300 de milioane de lei. Pot beneficia de venit minim garantat, ca forma de asistenta sociala, familiile si persoanele singure fara venituri sau cu venituri foarte mici, care au domiciliul stabil sau resedinta pe raza teritoriala a sectorului 3.

Ajutorul social se acorda pe baza de cerere si acte doveditoare privind veniturile membrilor familiei. Pot primi ajutor de urgenta familiile si persoanele foarte sarace, care domiciliaza in sectorul 3 si care se incadreaza in prevederile HCL 19/2005: venitul pe membru de familie sa nu depaseasca 160 lei noi, sa se afle in evidentele Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca si sa nu fi refuzat un loc de munca, sa fie persoana cu handicap gr. I/II sau sa aiba in intretinere un copil incadrat in gr. I/II de handicap, sa inregistreze restante la furnizorii de servicii publice de stricta necesitate, sa aiba probleme grave de sanatate. Dosarul-cerere se depune si se inregistreaza la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3 din strada Lucretiu Patrascanu nr. 3-5. Programul cu publicul este urmatorul: luni, orele 9.00-16.00; marti, miercuri, joi, 9.00-19.00; vineri si sambata: 9.00-14.00.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...