Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Afaceristi turci in Constanta

Asociatia Oamenilor de Afaceri Turci "Dobrogea" are o noua conducere. Evenimentul a fost sarbatorit printr-un cocktail la care au participat personalitati politice si economice ale Constantei. Presedintele asociatiei, Ramazan Gur, a declarat ca ...

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Asociatia Oamenilor de Afaceri Turci "Dobrogea" are o noua conducere. Evenimentul a fost sarbatorit printr-un cocktail la care au participat personalitati politice si economice ale Constantei. Presedintele asociatiei, Ramazan Gur, a declarat ca Turcia este unul dintre cei mai importanti parteneri economici ai judetului nostru. Aici isi desfasoara activitatea peste 500 de firme cu capital turcesc. Acestea au 8.100 de angajati si au realizat, pana in prezent, investitii de 90 de milioane de dolari. Principalele domenii in care activeaza firmele straine sunt comertul, domeniul naval, productia de mase plastice si agricultura. Ramazan Gur si-a exprimat dorinta de a lucra intens la dezvoltarea relatiilor economice dintre Constanta si Turcia, fiind convins ca acestea vor creste in viitorul apropiat. Printre invitatii la eveniment s-au numarat directori de banci sau de importante societati comerciale, directori de institutii descentralizate, oameni de afaceri din cele mai diverse domenii, dar si personalitati politice.

Citește totul despre:

Comentarii