Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Acreditare pentru invatamantul preuniversitar

In intervalul 18 iulie - 1 octombrie 2005 se vor reorganiza comisiile de evaluare si acreditare a invatamantului preuniversitar. Reorganizarea acestor comisii presupune, conform declaratiilor reprezentantilor Inspectoratului Scolar Constanta, ...

Share

Rl online 0 comentarii

23.07.2005 - 00:00
In intervalul 18 iulie - 1 octombrie 2005 se vor reorganiza comisiile de evaluare si acreditare a invatamantului preuniversitar. Reorganizarea acestor comisii presupune, conform declaratiilor reprezentantilor Inspectoratului Scolar Constanta, selectia de noi membri la nivel local. In acest context, cadrele didactice din invatamantul prescolar, primar, gimnazial, profesional, liceal si postliceal care doresc sa se inscrie la procedurile de selectie a noilor membri vor depune la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pana la data de 25 iulie 2005, inclusiv, o cerere scrisa, insotita de un CV. Statutul de membru al Comisiei Judetene de Evaluare si Acreditare a Invatamantului Preuniversitar (CJEAIP) il poate dobandi orice cadru didactic titular in invatamantul preuniversitar recunoscut pentru competenta profesionala si probitate morala cu gradul didactic I, cu experienta manageriala de minimum 3 ani si cu disponibilitati de deplasare pe distante mari.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...