Accident cu doua victime pe DN 1, intre Aiud si Turda

Doua persoane au fost grav ranite, luni seara, intr-un accident de circulatie produs pe DN 1, pe raza localitatii Unirea (judetul Alba), intre orasele Aiud si Turda. Masina in care se aflau victimele a intrat frontal intr-un TIR care circula din ...

Share

Dorin Timonea 0 comentarii

08.06.2005 - 00:00
Doua persoane au fost grav ranite, luni seara, intr-un accident de circulatie produs pe DN 1, pe raza localitatii Unirea (judetul Alba), intre orasele Aiud si Turda. Masina in care se aflau victimele a intrat frontal intr-un TIR care circula din sens opus.
Din primele cercetari, a rezultat ca vina pentru producerea accidentului apartine conducatorul autoturismului, Cosmin Dan Muresan, 28 de ani, din municipiul Alba- Iulia, care nu a adaptat viteza la conditiile de trafic si a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa. La fata locului au sosit echipaje de la Politie, Ambulanta, Descarcerare si un elicopter apartinand SMURD Targu-Mures.
Circulatia in zona a fost blocata cateva zeci de minute, iar coloanele de masini s-au intins pe mai multi kilometri. In urma impactului, Cosmin Dan Muresan a suferit mai multe plagi si contuzii, iar mama sa, Doina Maria Muresan, 58 de ani, a fost transportata cu elicopterul la o clinica din Targu-Mures, in stare de coma.

Citește totul despre:

Comentarii