Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

A reinceput operatiunea de ridicare a masinilor abandonate

Edilii sectorului 2 au declansat o noua actiune de ridicare a masinilor abandonate sau fara stapan aflate pe domeniul public al sectorului 2. In prima zi, angajatii Administratiei Domeniului Public Sector 2 au ridicat sapte autovehicule parasite ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.07.2005 - 00:00
Edilii sectorului 2 au declansat o noua actiune de ridicare a masinilor abandonate sau fara stapan aflate pe domeniul public al sectorului 2. In prima zi, angajatii Administratiei Domeniului Public Sector 2 au ridicat sapte autovehicule parasite aflate pe strazile: Sechelarie Visarion, Doamna Ghica, Aleea Hobita, Ronda si Margaritarelor, cele mai multe fiind marcile Dacia, Trabant sau Oltcit. De la inceputul anului, pe raza sectorului 2 au fost identificate 140 de autovehicule abandonate, dintre care primaria a ridicat 28, iar proprietarii de masini Ð 35. Conform Legii nr. 421/2002 a autovehiculelor abandonate sau fara stapan, intr-o prima etapa au fost somati proprietarii de caroserii, fiind aplicate avertismente in locuri vizibile. Prin intermediul acestora, proprietarii sunt instiintati ca ocupa ilegal un loc de parcare cu un autovehicul impropriu circulatiei pe drumurile publice.
Masinile ridicate vor fi pastrate timp de 30 de zile sub paza la sediul ADP sector 2 si, daca nimeni nu le va revendica, ele vor fi comercializate de catre firmele de profil care se ocupa cu colectarea si valorificarea fierului vechi. Banii obtinuti vor acoperi cheltuielile suportate de ADP pentru ridicarea masinilor. Actiunea de eliberare a locurilor de parcare va continua pana la eliminarea totala a autovehiculelor abandonate sau fara stapan de pe raza sectorului 2.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...