Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

72% dintre bucuresteni ar da un leu greu pe luna pentru mediu

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Centrul de Sociologie al Universitatii Ecologice din Bucuresti, 72% dintre bucuresteni ar fi de acord cu introducerea unei taxe lunare de 10.000 de lei (1 leu nou) pentru constituirea unui fond destinat ...

Share

Aida Danaila 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Centrul de Sociologie al Universitatii Ecologice din Bucuresti, 72% dintre bucuresteni ar fi de acord cu introducerea unei taxe lunare de 10.000 de lei (1 leu nou) pentru constituirea unui fond destinat protectiei mediului. Printre cele mai grave probleme de mediu cu care se confrunta Capitala, percepute de bucuresteni, se numara, in ordine, poluarea aerului, calitatea apei, deseurile si insuficienta spatiilor verzi. Potrivit intervievatilor, principalul responsabil pentru protejarea mediului este considerat Ministerul Mediului, urmat de autoritatile publice locale, cetatenii insisi fiind pe ultimul loc. Dintre intervievati doar 24% se considera bine informati asupra starii mediului in oras, in timp ce 27% declara ca nu au date in acest sens. Sondajul, cu o marja de eroare de 3,8%, a fost realizat in perioada 1-3 iunie pe un esantion de 1.100 de subiecti, reprezentativ pentru populatia de peste 18 ani a Bucurestiului. Pentru a atrage si mai mult atentia asupra starii precare a mediului din Capitala reprezentanti ai Universitatii Ecologice din Bucuresti au marsaluit ieri, cu ocazia Zilei mondiale a mediului, pe strazile Capitalei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...