Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

70 de batrane au fost testate gratuit pentru osteoporoza

70 de batrane de la Centrul de asistenta sociala al Primariei sectorului 4 au beneficiat cu ocazia Zilei mondiale a osteoporozei de teste gratuite la Centrul de Diagnostic si Preventie a Osteoporozei din cadrul Policlinicii Serban Voda (Calea ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.10.2005 - 00:00
70 de batrane de la Centrul de asistenta sociala al Primariei sectorului 4 au beneficiat cu ocazia Zilei mondiale a osteoporozei de teste gratuite la Centrul de Diagnostic si Preventie a Osteoporozei din cadrul Policlinicii Serban Voda (Calea Serban Voda nr. 211, sector 4). "Aceasta actiune pentru combaterea osteoporozei face parte din programul "Sanatatea pentru pensionari". In Romania astfel de programe sunt absolut necesare deoarece procentul femeilor care sufera de osteoporoza este de 70, comparativ cu 50-60 procentul celor din tarile europene", a declarat dr. Daniel Popescu, directorul Policlinicii Serban Voda. Dupa o perioada de sase ani de la aparitia menopauzei femeile pierd o treime din masa osoasa.
Actiunea de la Centrul de Diagnostic si Tratament din Serban Voda a fost sustinuta si de Radu Silaghi, viceprimarul sectorului 4, care a subliniat ca aceasta actiune nu va fi singura.

Citește totul despre:

Comentarii