Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

67 titluri de proprietate pentru terenul aferent locuintelor

Serviciul Cadastru si Fond Funciar Sector 3 a primit, de la inceputul acestui an, 67 de cereri de acordare a titlului de proprietate pentru terenul aferent locuintelor (apartamente si case la curte). Este vorba de 62 de solicitari pentru ...

Share

Magdalena Tanasescu 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Serviciul Cadastru si Fond Funciar Sector 3 a primit, de la inceputul acestui an, 67 de cereri de acordare a titlului de proprietate pentru terenul aferent locuintelor (apartamente si case la curte). Este vorba de 62 de solicitari pentru apartamente si de 5 cereri pentru terenul aferent caselor la curte, care au fost solutionate in totalitate. Obtinerea titlului de proprietate se face in baza Legii nr. 18/1991, republicata, art. 36, alin. 2. Locuitorii sectorului 3 care doresc sa beneficieze de aceasta prevedere se pot adresa Serviciului Cadastru si Fond Funciar, cu sediul in str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, etaj 3, camerele 322, 323 si 324. Actele necesare sunt: cerere, actul de proprietate - in copie, cu specificarea intrarii terenului in proprietatea statului in baza Legii nr. 58/1974, copii dupa buletinele de identitate ale proprietarilor, dovada calitati de mostenitor (daca este cazul) si o copie dupa ultima chitanta de plata a impozitului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...