15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecial3.400 locuri de parcare libere in sectorul 4

3.400 locuri de parcare libere in sectorul 4

Desi bucurestenii se confrunta cu o acuta lipsa a locurilor de parcare, potrivit evidentelor Serviciului de Parcari Sector 4, nu mai putin de 3.429 din totalul de 8.600 sunt libere.
Este vorba de locuri pentru care beneficiarii nu au mai achitat taxa de ocupare si au pierdut dreptul de a parca in locul respectiv sau nu au fost revendicate de la inceputul anului si pana in prezent.
“Pentru a putea ocupa legal locurile de parcare, posesorii masinilor trebuie sa incheie un acord cu Directia de Gospodarie Comunala.
Acordul este valabil pentru o perioada de 5 ani calendaristici, cu posibilitatea de prelungire pentru o perioada de 90 de zile de la expirare. In pofida valabilitatii de cinci ani, acordul expira in termen de 90 de zile de la inceputul fiecarui an calendaristic, daca nu este achitata taxa de 156.000 lei/15,6 RON pentru anul in curs”, a spus primarul Adrian Inimaroiu. De la inceputul lunii august, 147 de cetateni au primit, pe baza cererilor depuse, locuri in parcarile de resedinta.
Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Serviciului Parcari de la parterul Primariei Sectorului 4. Programul cu publicul este: de luni pana joi intre orele 9-14, iar vineri intre orele 9-12.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...
Ultima oră
Pe aceeași temă