Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

245 de strazi din sectorul 3, modernizate in acest an

In cadrul Programului de investitii demarat la nivelul sectorului 3, peste 170 de strazi vor beneficia de modernizarea sistemului rutier, 30 fiind lucrari in terminare. Este vorba de strazile Bolintineanu Dimitrie, Intrarea Popper Maximilian, ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.02.2005 - 00:00
In cadrul Programului de investitii demarat la nivelul sectorului 3, peste 170 de strazi vor beneficia de modernizarea sistemului rutier, 30 fiind lucrari in terminare. Este vorba de strazile Bolintineanu Dimitrie, Intrarea Popper Maximilian, Intrarea Licurici, Stavropoleos, Intrarea Anestinelor, Pascal Aristide, Intrarea Coltului (Gradinarilor-Fumaritei), Mugur Mugurel (Morilor-Foisorului), Intrarea Dinamicii, str. Intrarea Graurului etc. In acelasi timp, va fi extinsa reteaua de alimentare cu apa pe 34 de strazi, dintre care: 26 strazi - extindere retea alimentare cu apa; 8 lucrari in continuare. Alte 40 de artere vor beneficia de lucrari de extindere la reteaua de canalizare: 32 strazi - extindere si 8 lucrari in continuare. La aceasta categorie au fost selectate strazile Aleea Mostistea, Prigoriilor, Antenei, Branesti, Donca Simo (Lalelelor), Dumitru Nicolae, Marului, Nicolae Pascu, Petre Petre, Sintesti, Papadiei etc.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...