Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

12 medici vor judeca cazurile de malpraxis

In urma celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea Comisiei de Disciplina a Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) au fost desemnati 12 membri: prof. dr. Ioan Lascar; dr. Iulian Badea; conf. dr. Doina Dimulescu; conf. dr. ...

Share

Ioana Georgescu 0 comentarii

26.07.2005 - 00:00
In urma celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea Comisiei de Disciplina a Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) au fost desemnati 12 membri: prof. dr. Ioan Lascar; dr. Iulian Badea; conf. dr. Doina Dimulescu; conf. dr. Stefan Neagu; conf. dr. Monica Pop; conf. dr. Radu Alexandru Macovei; acad. prof. dr. Constantin Popa; conf. dr. Dumitru Orasanu; prof. dr. Florin Tudose. De asemenea, membri supleanti ai Comisiei de Disciplina sunt: dr. Oana Sever-Cristian; dr. Silvia Amarasteanu; prof. dr. Ioan Alexandru Oproiu. Astfel, medicii alesi vor judeca toate cazurile de malpraxis si vor fi independenti de organizatia profesionala bucuresteana. CMMB reinnoieste apelul lansat catre Colegiul Medicilor din Romania (CMR) de a chema medicii membri ai fiecarui colegiu judetean sa ofere tot sprijinul necesar celor afectati de inundatii. Medicii bucuresteni considera ca in aceste momente grele pentru populatia afectata gestul colegilor lor din Romania exprima aceeasi solidaritate pe care romanii au avut-o intotdeauna cu semenii lor. In acest sens, CMMB a deschis pe o perioada de trei luni, respectiv iulie-septembrie, trei conturi:
RO42BREL010210886EU11002 (euro);
RO71BREL010210886RO11002 (lei);
RO06BREL010210886US11002 (dolari).
Pe parcursul acestor luni, la CMMB va functiona un birou special, dedicat strangerii de ajutoare pentru populatia greu incercata. Biroul va functiona in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 8 si 20, in incinta CMMB din strada Avram Iancu nr. 1, sector 2, Bucuresti. Cei care doresc sa faca un gest de umanitate fata de cei napastuiti de revarsarea apelor sunt asteptati cu respect pentru generozitatea lor.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...