Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

1 iunie pentru copiii de la sate

Organizatia crestin-umanitara World Vision Romania - Biroul Constanta, a maracat, ca in fiecare an, Ziua Internationala a Copilului prin actiuni recreativ-educative adresate copiilor asistati in proiectele derulate in prezent. Peste 200 de copii ...

Share

Constanta Cantaragiu 0 comentarii

02.06.2005 - 00:00
Organizatia crestin-umanitara World Vision Romania - Biroul Constanta, a maracat, ca in fiecare an, Ziua Internationala a Copilului prin actiuni recreativ-educative adresate copiilor asistati in proiectele derulate in prezent. Peste 200 de copii de la cercurile tematice ale Palatului Copiilor si 150 de copii si voluntari din localitatile Cogealac, Cumpana, Corbu, Cobadin si Navodari, integrati in proiectele derulate de World Vision au participat la un spectacol artistic. Palatul Copiilor, in parteneriat cu World Vision, a organizat cu ocazia Zilei de 1 Iunie 2005 spectacolul "La Multi Ani, Copilarie!", sustinut de formatiile artistice ale Palatului Copiilor. Toti copiii au primit din partea World Vision cadouri constand in dulciuri si materiale informative privind drepturile copiilor, inclusiv ale celor cu nevoi speciale. De asemenea, peste 300 de copii din comunitatile Cumpana, Cobadin, Corbu, unde se deruleaza Proiectul de dezvoltare comunitara, au avut o zi plina de bucurii. World Vision, in parteneriat cu autoritatile locale din comunitatile mentionate, au pregatit multe surprize pentru cei mici: jocuri, concursuri, excursii, desene pe asfalt. Copiii au primit dulciuri si rechizite. Totodata, copiii care redacteaza revista "Excelsior" - a Scolii din Cobadin - au plecat intr-o excursie, iar cei de la revista Scolii din Corbu au fost premiati cu dulciuri si rechizite.
La Cernavoda, copiii au fost antrenati, la sediul Centrului de interventie timpurie, in activitati recreativ-educative. 34 de copii, beneficiari ai Proiectului de interventie timpurie pentru copii cu dizabilitati, derulat de World Vision in localitate, impreuna cu cei 20 de copii de la Cresa nr. 1, au participat la un mic spectacol artistic, iar la final au primit dulciuri si jucarii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...