"Tir" democrat impotriva sefului Biroului Vamal Alba Iulia

Liderii PD Alba i-au pus gand rau sefului Biroului Vamal din municipiul resedinta a judetului, Radu Pavel. Supararea democratilor pe acesta este rezultatul intentiei membrilor partidului de a-si impune propriul om la conducerea institutiei. ...

Share

Dorin Timonea 0 comentarii

04.06.2005 - 00:00
Liderii PD Alba i-au pus gand rau sefului Biroului Vamal din municipiul resedinta a judetului, Radu Pavel. Supararea democratilor pe acesta este rezultatul intentiei membrilor partidului de a-si impune propriul om la conducerea institutiei.
Intr-o conferinta de presa la care au participat presedintele filialei PD, primarul Mircea Hava, presedintele Consiliului Judetean, Ioan Dumitrel, si senatorul Alexandru Peres au fost facute afirmatii prin care s-a lasat sa se inteleaga ca Pavel nu mai este dorit la conducerea Biroului Vamal.
Argumentul cel mai important al liderilor PD a fost faptul ca, in perioada cat acesta s-a aflat la conducere, activitatea institutiei din Alba Iulia a scazut constant, in conditiile in care o serie de firme importante ar fi preferat sa-si transfere operatiunile vamale in alte judete.
Primarul Mircea Hava a afirmat ca PD o sustine, pentru a-i lua locul actualului sef al vamii, pe Gabriela Fechetea, despre care a mai spus doar ca are experienta in domeniu.
Intentia conducerii filialei democratilor pare destul de greu de realizat in conditiile in care Radu Pavel s-a mentinut in functie in ultimele doua mandate legislative, el fiind numit pe vremea fostei guvernari CDR.
Hava a mai precizat ca, pe langa Biroul Vamal, PD mai trebuie sa-si impuna oamenii si la conducerea Garzii Financiare, respectiv a Biroului de Metrologie Alba.
Pe langa aceste institutii, democratii asteapta intoarcerea din concediu medical a directorului Oficiului de Cadastru, Dorin Retegan, pentru a-si putea numi directorul, respectiv pe Cornelia Baba, functionar in cadrul Primariei Alba Iulia.

Citește totul despre:

Comentarii