13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecial"Energoterm" are de recuperat datorii de miliarde

“Energoterm” are de recuperat datorii de miliarde

RESITA. Conducerea firmei de termoficare din municipiul Resita (judetul Caras-Severin), SC “CET Energoterm”, are de recuperat de la abonati sume restante de zeci de miliarde lei. In cazul in care nu se va reusi recuperarea banilor, exista riscul ca bunul mers al societatii sa fie afectat.
La nivelul municipiului resedinta de judet mai sunt racordate la sistemul de termoficare centralizat aproximativ 7.000 de apartamente, agenti economici si institutii de utilitate publica. Datoriile catre CET acumulate de asociatiile de locatari si agentii economici se ridica la impresionanta suma de 47,3 miliarde lei vechi.
In perioada 2004-2005, societatea a incheiat 800 de contracte individuale cu membrii asociatilor de locatari. Documentele creeaza o relatie directa intre prestator si beneficiar, cu drepturile si obligatiile aferente.
“Prin introducerea sistemului de distributie pe orizontala a energiei termice, individualizat, am eliminat aproape in totalitate pierderile de energie”, a spus directorul firmei, Toader Danila.

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...
Ultima oră
Pe aceeași temă