15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiProiecte în lucru în valoare de 65 milioane de euro la Primăria...

Proiecte în lucru în valoare de 65 milioane de euro la Primăria Piatra-Neamţ

Edilul a precizat că bugetul anual al primăriei poate asigura funcţionarea serviciilor, plata ratelor la bănci, întreţinerea oraşului şi unele investiţii de mică anvergură.

“Pentru investiţiile mari este nevoie de fonduri atrase iar prioritatea noastră este să depunem proiecte pentru accesarea de fonduri, în principal europene”, a declarat primarul Dragoş Chitic.

În momentul de faţă sunt deja aprobate şi se află în diverse stadii de implementare 4 proiecte de dezvoltare locală în valoare de 1,2 milioane euro şi sunt pregătite şi depuse parţial pentru finanţare alte 6 proiecte, din domeniul social, în valoare de aproape 2 milioane de euro.

Primarul Dragoş Chitic a precizat că prin Programul Operaţional Regional sunt depuse pentru finanţare 6 proiecte în valoare de peste 9 milioane de euro.

“Sunt în diverse stadii de pregătire şi estimăm că vor fi depuse până la 31 decembrie 2018 un număr de 17 proiecte europene în valoare de aproape 54 milioane de euro. Două dintre aceste proiecte, cele referitoare la transportul public de persoane, vor fi realizate în parteneriat cu Consiliul Judeţean care este proprietarul societăţii de transport public”, a mai spus primarul Dragoş Chitic.

Cele mai citite

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă