Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Proiecte în lucru în valoare de 65 milioane de euro la Primăria Piatra-Neamţ

Primăria Piatra-Neamţ are în lucru 33 de proiecte pentru atragerea de fonduri, în special cu finanţare europeană, ce totalizează 65 milioane de euro, potrivit informaţiilor furnizate de primarul Dragoş Chitic pe pagina sa de socializare.

Share

Rl online 0 comentarii

30.10.2018 - 13:46

Edilul a precizat că bugetul anual al primăriei poate asigura funcţionarea serviciilor, plata ratelor la bănci, întreţinerea oraşului şi unele investiţii de mică anvergură.

"Pentru investiţiile mari este nevoie de fonduri atrase iar prioritatea noastră este să depunem proiecte pentru accesarea de fonduri, în principal europene", a declarat primarul Dragoş Chitic.

În momentul de faţă sunt deja aprobate şi se află în diverse stadii de implementare 4 proiecte de dezvoltare locală în valoare de 1,2 milioane euro şi sunt pregătite şi depuse parţial pentru finanţare alte 6 proiecte, din domeniul social, în valoare de aproape 2 milioane de euro.

Primarul Dragoş Chitic a precizat că prin Programul Operaţional Regional sunt depuse pentru finanţare 6 proiecte în valoare de peste 9 milioane de euro.

"Sunt în diverse stadii de pregătire şi estimăm că vor fi depuse până la 31 decembrie 2018 un număr de 17 proiecte europene în valoare de aproape 54 milioane de euro. Două dintre aceste proiecte, cele referitoare la transportul public de persoane, vor fi realizate în parteneriat cu Consiliul Judeţean care este proprietarul societăţii de transport public", a mai spus primarul Dragoş Chitic.

Comentarii

loading...