Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Program Rabla pentru electrocasnice

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a anunţat, sâmbătă, că la sfârşitul lunii octombrie începe implementarea programului de acordare a bonusurilor pentru persoanele care doresc să schimbe electrocasnicele vechi cu unele noi, care au consum redus de electricitate.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

15.09.2018 - 13:24

„Am chemat alături de noi cei doi producători de electrocasnice din România şi dealerii autorizaţi ai acestora şi undeva la sfârşitul lunii octombrie acest program o să poată să fie accesat de români. Ne dorim ca în felul acesta nu numai înlocuirea unui produs vechi din casă să fie stimulent pentru noi, dar să avem o protecţie asupra aerului pe care noi îl respirăm, pentru că aceste electrocasnice care sunt energofage, multe dintre ele, le vom duce la casat, vom cumpăra un produs nou care să aibă şi o eficienţă energetică ridicată, deci asta înseamnă un consum redus de energie electrică. Deci din toate punctele de vedere vom fi interesaţi ca să putem să lansăm acest program", a afirmat Graţiela Gavrilescu sâmbătă, în oraşul Băicoi din judeţul Prahova, acolo unde participă la o acţiune de ecologizare a pârâului Dâmbu, alături de mai mulţi voluntari.

Ea a precizat că programul, care va fi implementat în premieră în România, are un buget de 20 de milioane de lei, iar săptămâna viitoare va fi publicat pe portalul Ministerului Mediului ghidul de finaţare pentru electrocasnice, unde vor fi precizate valorile ecobonusurilor pentru frigidere, maşini de spălat şi aparate de aer condiţionat, dar şi care este procedura prin care se accesează aceste bonusuri.

„Fiecare român şi fiecare gospodărie să poată să fie îmbunătăţită printr-un produs care să aibă o clasă energetică avansată şi bineînţeles să putem să ne şi atingem ţinta de ţară pe tot ce înseamnă produse electr

Comentarii

loading...