13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPrognoza specială pentru Bucureşti: Vânt puternic şi ploi

Prognoza specială pentru Bucureşti: Vânt puternic şi ploi

Potrivit prognozei speciale publicată miercuri de ANM, pentru Bucureşti, de miercuri seară până joi dimineaţă va ploua slab, dar vântul se va intensifica treptat, astfel că dimineaţa va atinge la rafală viteze de 40 – 45 de kilometri pe oră, favorizând în unele cartiere formarea poleiului sau a gheţuşului. Temperatura minimă va fi de 0 – 1 grad.

Începând de joi dimineaţă până vineri dimineaţă, vântul va continua să fie puternic, cu viteze la rafală de 50 – 55 de kilometri pe oră, va ploua şi temporar, mai ales la periferia oraşului, probabilitatea de apariţie a poleiului sau a gheţuşului va fi ridicată.

Vineri dimineaţă, vântul va deveni mai puţin puternic şi este posibil să fie lapoviţă sau ninsoare. Temperatura maximă va fi în jur de 1 grad, iar cea minimă va fi de minus 2 – minus 1 grad.

Începând de vineri dimineaţă până vineri seara, vor mai fi precipitaţii slabe, cel mai probabil sub formă de lapoviţă şi ploaie, îndeosebi dimineaţa, când vor mai fi condiţii de polei sau gheţuş. Vântul va sufla cu rafale de până la 40 – 45 de kilometri pe oră.

Temperatura aerului va creşte uşor şi treptat de la valori în jurul a 0 grade dimineaţa spre 2 grade, în seara zilei de vineri.

 

Cele mai citite

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Coliban, tun la final de mandat. Primăria Brașov, disperată să dea peste un mil. euro pe un imobil în litigiu

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban (USR), se grăbește să încheie o afacere imobiliară profitabilă pentru controversata femeie de afaceri Carmen Palade, ale căror firme...

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...
Ultima oră
Pe aceeași temă