15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiProfesor din Neamț, reținut de polițiști pentru agresiune sexuală

Profesor din Neamț, reținut de polițiști pentru agresiune sexuală

El este acuzat că ar fi trimis mesaje cu conotaţii sexuale şi ar fi manifestat un comportament neadecvat faţă de mai multe minore.

„La data de 25 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră, de 11 ani, a primit pe telefonul mobil mai multe mesaje ce conţineau conotaţii sexuale, de la o persoană ce s-a recomandat a fi profesorul de sport, la şcoala la care minora era elevă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agent Georgiana Moşu.

Din cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 28 ani, din Roznov, ar fi transmis prin intermediul unei reţele de socializare unor minore mai multe mesaje cu conotaţii sexuale.

Totodată, persoana în cauză, în calitate de profesor de educaţie fizică şi sport la o unitate şcolară din judeţul Neamţ, ar fi manifestat un comportament neadecvat cu tentă sexuală faţă de mai multe minore, eleve la unitatea de învăţământ unde acesta era încadrat.

În urma probatoriului administrat, la data de 4 iulie, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore.

Luni, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ.

 

Cele mai citite

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă