Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Producătorii de telemea sar în apărarea lui Daea

Asociaţia producătorilor de telemea de Sibiu a anunţat, vineri, că susţine şi apreciază activitatea ministrului Agriculturii, Petre Daea, menţionând că declaraţia a fost una neinspirată, iar „denigrarea la care este supus în spaţiul public este nedreaptă”.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 27.07.2018 - 18:09

„Asociaţia Producătorilor de Telemea de Sibiu susţine şi apreciază activitatea domnului ministru Petre Daea şi consideră nedreaptă denigrarea la care este supus în spaţiul public ca urmare a unei declaraţii neinspirate”, a declarat Asociaţia.

 
„Rezultatele pe care le are la conducerea MADR îl recomandă din plin şi îl califică pentru continuarea activităţii, noi fiind o mică parte din categoria femierilor care beneficiază din plin de implicarea directă a dânsului în promovarea şi protejarea produselor româneşti, prin fapte concrete”, menţionează sursa citată.

Ministrul Agriculturii a făcut, zilele trecute, o comparaţie între victimele Holocaustului şi porcii incineraţi, în ultima periodă, din fermele româneşti din cauza pestei porcine, iar joi şi-a cerut scuze, precizând că nu a vrut să jignească pe nimeni, ci să descrie durerea sufletească a fermierilor.

”Îmi declar respectul pentru toţi membrii comunităţii evreieşti şi fac precizarea că am vrut să prezint situaţia deosebit de grea cu care se confruntă în această perioadă crescătorii de porci din cauza pestei porcine africane. În sufletul meu este foarte multă durere, am vrut doar să descriu momentele îngrozitoare cu care se confruntă atât fermierii noştri, cât şi cei care gestionează această criză. Doamne fereşte, nu am jignit pe nimeni în viaţa mea, îmi iubesc semenii, am exprimat doar durerea sufletească şi sper să fiu înţeles!”, a afirmat ministrul Agriculturii.

Comentarii

loading...