Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Procurorul DNA de la Oradea, care își înregistra toți colegii

Înregistrarea cu procurorii de la DNA Oradea a fost făcută de “însuși procurorul DNA Ciprian Man, pe propriul telefon, care-și înregistra toate întâlnirile, cu oricine, pentru eventual șantaj”, susține Chris Terhes, președintele Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 09.01.2019 - 12:33

“Dacă ascultați cu atenție înregistrarea, o să constatați că Man este cel mai aproape de microfonul care a făcut înregistrarea. Ca urmare a faptului că Man își înregistra toate întâlnirile, inclusiv cele de lucru de la DNA, îmi spune aceleași surse, acesta a ajuns să aibă înregistrări compromițătoare cu: - toți colegii și personalul din DNA Oradea (procurorii Chirculescu - pensionat între timp - și Ardelean, precum și polițistul Ile Marius, de exemplu, îi erau aghiotanți în abuzuri); - colegi de la DNA Central (Ciprian Man a făcut parte din colegiul de conducere al DNA și a fost dus de Kovesi la DNA Central, participând la multe ședințe de acolo); - colegi din Parchetul General (era protejat de anumite persoane din conducerea Ministerului Public); - personal și șefi din poliție și din servicii (SRI, DGA, DIPI)”, a scris Chris Terhes, pe pagina sa de Facebook.

Comentarii