13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăȘtirile zileiProcesul intentat de iubita lui Dragnea publicaţiei Times New Roman, amânat

Procesul intentat de iubita lui Dragnea publicaţiei Times New Roman, amânat

Judecătorul care se ocupă de acest caz a constatat că nu a fost îndeplinită procedura de citare a jurnalistului Ovidiu Eftime, nefiind găsit domiciliul acestuia. Noul termen este 26 noiembrie.

La termenul de vineri al procesului nu a venit niciuna dintre reclamante, ele fiind reprezentate în instanţă de avocaţi.

Pe 30 martie, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Carmen Dan, Lia Olguţa Vasilescu şi Irina Tănase au dat în judecată firma Infant Media SRL, care administrează publicaţia Times New Roman, pe administratorul firmei, Alexandru Dona, pe redactorul-şef al acesteia, Călin Petrar, şi pe redactorul Ovidiu Eftime.

Reclamantele susţin că prin publicarea unui articol în data de 12 martie le-au fost afectate grav reputaţia şi demnitatea iar distribuirea acestuia în mediu online a generat “comentarii şi vulgarităţi”.

Pe 25 aprilie, CNCD a decis că prin articolul postat pe pagina de internet www.timesnewroman.ro în data de 12 martie s-a creat o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD, reprezentând discriminare şi încălcându-se dreptul la demnitate al acestora, conform art. 2, alin.1. şi art 15. din OG 137/2000, republicată.

CNCD a aplicat atunci o amendă contravenţională de 5.000 lei Infant Media SRL, 5.000 lei pentru autorul articolului, 3.000 lei pentru editorul-şef şi 3.000 lei pentru administratorul firmei.

Cele mai citite

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Ministrul Finanțelor va prelungi plafonarea RCA până la 30 iunie

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat că va prelungi plafonarea tarifelor pentru asigurările RCA (de răspundere civilă auto), plafonare care urma să ia sfârșit...

PNL l-a demis pe șeful filialei Timiș, Alin Nica, pe motiv că se opune alianței cu PSD

Alin Nica a fost demis din funcția de președinte al filialei PNL Timiș, în urma unei ședințe care s-a desfășurat în ziua de 26...
Ultima oră
Pe aceeași temă