FOTO: facebook.com/nicolaealromaniei

Principele Nicolae și-a recunoscut copilul din afara căsătoriei

Fostul principe al României, Nicolae, a afirmat că este pozitiv rezultatul testului de paternitate cu privire la copilul Nicoletei Cîrjan, o tânără din Brașov, scrie Cancan.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.05.2019 - 14:37

,,În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect'', a scris Principele Nicolae pe Facebook.

Reacţia Nicoletei Cîrjan

"Într-un final am reuşit să ajungem la un consens şi anume să realizăm testele ADN, două, aşa cum am cerut eu. Le-am făcut pe amândouă la Bucureşti, la sfârşitul anului trecut. Rezultatul a fost pozitiv aşa cum nu m-am îndoit nicio clipă.Am un singur regret în această privinţă şi anume că mama mea care s-a stins din viaţă în urmă cu patru luni nu a apucat să trăiască această recunoaştere şi totodată curăţarea reputaţiei mele foarte pătată în ultimii ani", a declarat Nicoleta într-o intervenţie telefonică la Pro Tv.

Comentarii