20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPrimele imagini de la Floreasca. Beuran are ceas la mână și nu...

Primele imagini de la Floreasca. Beuran are ceas la mână și nu poartă bonetă și mască

„Așa cum îl vedeți, plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă, a contaminat câmpul operator și a participat la câteva manevre chirurgicale! Acum, vă întreb, de ce mai este lăsat să opereze Beuran?”, a acuzat Emanuel Ungureanu.

Au apărut primele imagini din timpul intervenţiei în care pacienta de 66 de ani a luat foc la Spitalul Floreasca, în timp ce era operată.

Capturile de pe camerele de supraveghere au fost difuzate de Antena 1 și surprind momentul în care profesorul Mircea Beuran intră în sala de operaţie şi se alătură echipei de chirurgi, după ce incendiul a fost stins.

Medicul apare fără bonetă sau mască, dar cu ceasul la mână, lucru complet interzis și de nepermis pentru un medic de talia sa.

Pe imagini se vede cum Beuran se apropie de pacientă şi pare să o examineze. În aceleaşi imagini apar cel puţin alte cinci persoane care asistă la operaţie de pe margini. Unele dintre ele nu par însă echipate corespunzător.

Între timp, ancheta de la spitalul Floreasca continuă cu haos şi bâlbâieli. Poliţiştii şi inspectorii Ministerului Sănătăţii caută un al doilea pacient care ar fi fost ars în timpul unei intervenţii chirugicale în cel mai mare spital de urgenţă din ţară. Au fost audieri-maraton la Poliţia Capitalei.

 

Cele mai citite

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă