11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPrimarul Aradului, Gheorghe Falcă, transportat cu ambulanţa la spital după discuţiile de...

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, transportat cu ambulanţa la spital după discuţiile de la Guvern

Primarului Aradului, Gheorghe Falcă, a declarat, pentru Mediafax, că în noaptea de miercuri spre joi, după discuţiile pe care le-a avut alături de alţi primari din ţară cu premierul Dăncilă şi cu ministrul Finanţelor pe tema alocărilor bugetare, s-a simţit rău.

Concret, primarul Aradului a avut tensiunea prea mare şi a sunat la 112.

Echipajul medical ajuns la hotelul la care Gheorghe Falcă era cazat a luat decizia de a-l transporta la Spitalul Universitar din Bucureşti, pentru îngrijiri medicale. După ce a fost stabilizat, joi dimineaţa, primarul Gheorghe a fost externat, iar la ora transmiterii acestei ştiri, el se află la Arad, într-o perioadă de recuperare.

Primarul Aradului a afirmat, joi, pentru Mediafax, că s-a simţit rău din cauza presiunii prea mari la care a fost supus în ultimele zile.

“Din cauza presiunii prea mari am ajuns la spital. M-au stabilizat şi m-am întors acasă, la Arad. Acum sunt într-o perioadă de recuperare. Miştocăria şi nedreptatea m-au afectat. Răutate aşa multă ca în ultimele două zile nu am văzut niciodată, felul în care a vorbit domnul Teodorovici cu noi. La ce gaură de bani au, nu au cum să ne asculte. Noi mai încercăm în Parlament, dar nu cred că parlamentarii PSD vor fi atât de curajoşi ca şi primarii PSD”, a declarat Gheorghe Falcă.

Primarii de municipii, reuniţi în Asociaţia Municipiilor din România, au mers, miercuri, la Guvern pentru că nu au primit niciun răspuns din partea Ministerului Finanţelor pe solicitarea ca administraţia locală să primească o treime din bugetul naţional.

Cele mai citite

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...
00:03:41

Fără încetare de foc în Gaza unde războiul a ajuns la Ziua 200

Războiul dintre Israel și Hamasul palestinian a intrat marți în cea de-a 200-a zi fără niciun semn de repaus, în ciuda apelurilor urgente pentru...

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...
Ultima oră
Pe aceeași temă