Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Sfântu Gheorghe arborează un steag NEGRU de Ziua Imnului Național. Reacția UDMR

Un steag negru a fost arborat la Primăria Sfântu Gheorghe de Ziua Imnului, potrivit lui Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.07.2018 - 17:35

UPDATE 17,30: Steagul negru a fost arborat sâmbătă pe Primăria Sfântu Gheorghe, după decesul unui cetăţean de onoare al municipiului, care primise distincţia „Pro Urbe”, a declarat, pentru Mediafax, preşedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint.

„Aşa se procedează de peste 20 de ani de când se acordă această distincţie. Când moare o persoană care a primit această distincţie se arborează steagul negru în ziua decesului şi de îndepartează după înmormînatre. Steagul a fost pus sâmbătă şi va fi dat jos luni. Nu a fost nimic planificat, este o coincidenţă nefericită şi neplăcută”, a afirmat Porcsalmi.

 

Gest controversat făcut de primăria orașul Sfântu Gheorghe de Ziua Imnului Național: autoritățile locale au arborat un steag de doliul pe sediul primăriei. Poza a fost postată de Alexandru Cumpânașu, alături de un mesaj dur împotriva UDMR.

Potrivit Mediafax, Primarul localităţii şi prefectului judeţului nu au putut fi contactaţi, iar la Poliţia din localitate nu a fost depusă vreo o sesizare oficială. 

29 iulie este Ziua Imnului Naţional, iar evenimente au fost organizate cu această ocazie în întreaga ţară.

Comentarii

loading...