Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Sectorului 2 colectează din nou deşeuri de la populaţie

Primarul Mihai Mugur Toader vine în sprijinul locuitorilor sectorului 2 care îşi fac curăţenie în case şi îi anunţă că sâmbătă, 25 mai 2019, pot depozita din nou deşeuri voluminoase şi DEE-uri în faţa imobilelor de domiciliu, de unde vor fi ridicate gratuit de S.C. Supercom.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.05.2019 - 10:06

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a programului, locuitorii sectorului 2 sunt rugaţi să sune şi să anunţe adresa unde au depozitat gunoaiele la următoarele numere de telefon:

* 021.252.51.03 - Poliţia Locală Sector 2

* 021.9941 - Poliţia Locală Sector 2

* 021.9654 - S.C. Supercom S.A.

La solicitarea primarului sectorului 2, SC Supercom S.A. colectează gratuit de la populaţie deşeuri voluminoase, aparate electrice şi electronice vechi - aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

În vederea bunei coordonări a activităţii, sectorul 2 a fost împărţit în 10 zone, unde, în intervalul orar 9.00 -14.00, echipajele Poliţiei Locale Sector 2 şi S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, vor patrula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deşeurilor, ridicării şi transportării acestora la centrele de colectare.

Comentarii

loading...